Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min söta ängel! Du är inlåst i mitt hjärta. För alltid


SÖT ÄNGEL

Jag bäddade mitt hjärta

Fint som en magisk moln

Söt som ny skapade honung 

Vacker som en fin blomma

Till det varmt välkomnar lille  ängel

Nu ligger han i lugn o ro 

Omfamnar honom med fullkärlek

Täcker honom med guld hjärtklappar

Låser in honom för alltid

Där hans rätta plats 

till en så söt ängel

så söt du är mitt barnbarn 

Så söt som söta livet jag alltid önskat mig 

och tappade bort det

Men hittade igen det

när du såg ljuset till livet

 

 




Fri vers av MALVAA
Läst 85 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-07-13 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA