Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viskar i ditt öra

 

om och om igen

kom

bara kom

 

du får

kom




Fri vers av Helene Månsson
Läst 194 gånger
Publicerad 2006-08-15 11:42



Bookmark and Share


    Cello
hör jag gör
så tyst
jag gör
som vinden
utanför
ett knyst
som dör
men hör
jag hör:
jag gör
#C
2006-08-15

    inmeddiginålsögatkamel
Jag hör viskandet.. :)
2006-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma