Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TEXTEN ÄR EN BLANDNING AV EN GAMMAL SÅNG 1984 (MARIONETT) JAG SKREV TILL MITT BAND "ELIA" KB


DEN SLÅR SÖNDER...

 

DEN SLÅR SÖNDER ALLT I SIN VÄG

TAR INTE HÄNSYN TILL PERSON

FATTIG ELLER RIK STOPPAS NER I DESS BAG

DET ÄR INGEN VANMÄKTIG ILLUTION.

 

LAGLÖSHETENS ANDE FÖRBRUKAR ALLT

SER DU INTE HUR DU KONSUMERAS

DU ÄR NU SOCKERSLISK MEN EN GÅNG JORDENS SALT.

DU HAR SAKTA OCH SÄKERT DUPERATS.

 
Marionett

Han manipulerar. Distraherar.
Får oss att vända blicken bort från Gud.
Åh han irriterar, han infekterar våra hjärtans sår, alltid står han på lur!
Han imiterar, kamouflerar kärlekens budskap som Herren en gång gav. Han blockerar hypnotiserar lovar Dig liv men Du blir hans slav!

”I den ondes hand blev hon en Marionett, se hur hon trippar fram så kocket.
Ljuger själ, mördar och bedrar! Men tar ändå sig själv i försvar! ”

Du kanske funderar, spekulerar om Gud finns var är Han då någonstans?
Medan Du jonglerar om Han existerar så står Han där och ger Dig livets chans. Så våga läsa mellan raderna, avslöja ondskan som vill äga Ditt liv! Och våga riva fasaderna och vägra leva i hans slaveri!

”I den ondes hand blev hon en Marionett, se hur hon trippar fram så kocket.
Ljuger själ, mördar och bedrar! Men tar ändå sig själv i försvar! ”

Brygga:”Kraften är Guds och Han ger till vem Han vill. Jaa till den som går och inte sitter still!
För inför Jesus får ondskan göra halt!
Kulisserna är rivna, så våga satsa allt!”


“Bara i Guds hand får hon komma till sin rätt!
Du erbjuds Hans liv och det blir inte lätt!
Men den som tror ger Han kraften till vem Han vill, jaa till den som går och inte sitter still! KB
 
kolla länken nedan.. DS



 
 
 
 
 

 

https://www.youtube.com/watch?v=EQADA5HjFs4&list=OLAK5uy_mkx9w8uVwepf95rUOS4FECReJyqfckd-k&index=1

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 57 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-24 16:22



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Amen!
2023-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP