Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden synes dyster

 

 

en värld i kaos

vi lever på en krutdurk

jorden mullrar och skakar

bränder härjar länder

vatten slukar allt

 

paradiset synes inte längre vara

gårdagen var bara en illusion

människor strider mot varandra

finns ett helvete är det här på jorden

alla flyktvägar är spärrade

 

är människans tid ute och över

var vi blott en stund på jorden

ett misslyckat experiment

trots all intelligens och vetenskap

var vi inte bättre än så




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-08-14 10:14



Bookmark and Share


    Bosseg02
Jättefin, tänkvärd ??
2023-08-21

  Julio VIP
Girghet
2023-08-21

  Susen VIP
Tankeväckande ord. Välskriven och bra fångat
2023-08-17

    Lena Staaf VIP
Jättefin dikt om tillståndet just nu och framöver! Bokmärker.
2023-08-15

  överlevaren VIP
Ja oroväckande på många sätt….
2023-08-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande om oss och världen vi lever i.
2023-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP