Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pelle Sanslös & egosystemet


Fallandet tillbaka
på det grundlösa jaget
är en påver tröstlösning
för något obegränsat
som fått svindel

Min tystnad
har en väldig mistlur
till sitt förfogande

Min styrka
är en direktverkande koltålder
i existentiell hypnos
på sandlådskanten;
hinken röd, spaden blå,
de vita molntapparna vita
i flykt
över en tillbakahållen overklighet

Barn är i grunden misstag
som upprepas

De religiösa är säkerhetsrisker

“Lurade av gud”, sa PeGe
vid kaffet på polisstationen,
refererande till sexdrivet

Om gud dök upp,
skulle han genast sättas i förhör
i Haag,
men jag vet
att Pelle Sanslös skapade världen,
och att existensen är mitt sätt att finnas

Folk är egosystem




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 83 gånger
Publicerad 2023-08-20 10:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP