Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och aska i hav

Du ser mig inte
Jag är omhändertagen
för sista gången

Men kistan är vit
tänker jag mig
Jag ser inte dig

Det blir cermoni
Kremering -
Och aska i hav




Fri vers av Lilla vän
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-08-24 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän