Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beröringen från dig

 

är den i mina drömmar

i mina tankar

du

min mer än vän

 

älskar dig på mitt eget vis

 

sluter dig intill mig mer än en gång

i mina drömmar

tar emot dig med allt det jag vill




Fri vers av Helene Månsson
Läst 158 gånger
Publicerad 2006-08-16 07:28



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert..känner igen
2006-08-17

  Karin Rosberg
Fint skildrat av din längtan!
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma