Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slutsats

Det är inte lätt att vara liten

det är heller inte lätt att vara stor.

Som liten blir man lätt besviken,

som stor blir livet aldrig som man tror.




Bunden vers (Rim) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-08-30 12:50



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Klok konklusion.
2023-08-30
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP