Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett levande ljus.

skall för dig maj-britt brinna.
den 8 september brinner ljuset.
då tog din livs låga slut.
du tog ditt sista ande tag.
du hade dina två barn barn.
vid din sista resa.
kära syster du var.
inte ensam på sista färden.
du var god o rar.
o kärleken för alla vi saknar dig .
o vi älskar dig kära syster. ett år av sorg o saknad.
v birgitta skrev 7 9 2023




Prosa av siv birgitta.a. VIP
Läst 78 gånger
Publicerad 2023-09-07 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

siv birgitta.a.
siv birgitta.a. VIP