Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

under täcket

Trevar med händer
som möts under täcket
där dagens ljus inte får släppas in

där alla lögner
får vara lögner
får vara okej

Där du får röra
och jag glömma att imorgon kommer

Där du får titta
med brinnande ögon
och mummla
mellan andetagen

vacker
mmm
vacker

Vi får drabba ihop
och försöka komma under huden

Dina händer får ta på mig
som om de har rätt att äga mig
och jag får låtsas
att allt du gör med mig
dina händer gör med mig
är på sanning menat

att allt betyder precis
det jag vill att det ska betyda

där vi är en lögn som
får låtsas vara sann




Fri vers av magda
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-08-16 15:08



Bookmark and Share


    mellanmål
vill läsa den igen, det är ett gott omdöme!
2006-08-20

    Panta rei
Att medvetet föreställa sig är en gåva som är konstruktiv, att omedvetet föreställa sig kan vara destruktivt - en svår balansgång, men något som varje mogen individ bör kunna hantera...
2006-08-16

  Vind
Att ibland få ta små steg till korta tillfälliga men stärkande flyktmöten är absolut en mänsklig rättighet. Fint beskrivet.
2006-08-16
  > Nästa text
< Föregående

magda
magda