Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mellangärdet

Viskos
Tyg lätt
Tyg lätt

Mot rymden
En lyktas rop
och sken

Det släcks
Så lätt
Så lätt




Fri vers av Lilla vän
Läst 73 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-12 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän