Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


de underbara


Barna


Nu har de växt om oss
de underbara barna

skapat sina egna liv
där vi får stå bredvid

Tiden är nu
och Allt har sin tid

Vi får acceptera det faktum
att tiden vi fick med barna

var den finaste gåvan
vi höll i vår famn









Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 66 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-09-27 11:16



Bookmark and Share


  Cikoria Blå VIP
Så sant.
2023-09-28
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP