Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klipper bort ur mitt liv och lever vidare

 

 

Ur

Mitt liv

Har jag klippt bort och för alltid

 

Tankar

Begrepp

Ordspråk

 

Som saknar någon betydelse för mig

Som har förstört mitt liv

Som förvandlade mig till den nuvarande dystra jag

 

Kärlek

Gemenskap

 

Familj

Vänner

 

Leendet

Glädje

 

Vi

Oss

 

Miljö

Djur

 

Irak

Sverige

 

Västvärlden

Demokrati

 

Frid

Fred

 

Framtid

Kamp

 

Alt med mera är bort ur mitt liv

Förutom,

 

Skrivandet!

Och diktering!

 

Som aldrig sviket mig i mina sextiofem år i existensen!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-09-27 11:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP