Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ditt val

tankarna flög omkring
lekte bergodalbana
känslor som blandades
med ett litet samvete
en sårbarhet som ville ut

jag ville du skulle läsa
mig som en öppen bok
så jag kunde slippa
forma mina ord till en mening
jag inte ville säga
en mening du inte ville höra

men vad skulle jag göra?
vad skall jag göra?

när jag släppt min bomb
såg jag in i dina ögon
glansiga och förvirrade
önska det kunde vara så
du föreställt dig
som jag föreställt mig

men vad skulle jag göra
leka älskarinna med dig

under hur lång tid?

du la ditt huvud mot min axel
frågade jämrande och suckande
vad du skulle göra med ditt liv
personen du delar det med nu
du frågade mig
vad du skulle göra

en situation som den
är inte mitt svar
men när du kanske fattat ditt beslut
så kanske inte jag finns kvar

din förklaring du gav
åkte rakt in i hjärtat mitt
och jag förstod att jag fanns i ditt

känslor och tankar blandades
som i en mixer i min hjärna
kände hur hela kroppen skakade
hur min själ bankade av ilska
och tårar ville ut

jag formade mina ord till en mening
som jag inte ville säga
som du inte ville höra






Fri vers av Malin Johansson
Läst 300 gånger
Publicerad 2004-11-04 22:16



Bookmark and Share


  Saara
värkligheten är tuff att inse...

Min kärlek finns alltid där för dig syrran
2004-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.