Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( m )


:\'(



När jag behövde dig
som mest

Gav jag till dig
ett avvisande

fäller nu tårar

som du aldrig
kommer se




Fri vers av Malin Johansson
Läst 352 gånger
Publicerad 2004-11-04 23:38



Bookmark and Share


  Markattan
Tänkvärda ord i vackert arrangemang.
2004-11-05

    Göte Holmlund
ngt jag varit med om själv...bra beskrivet med få ord. Hoppas inte ( m )
betyder vad det brukar?
2004-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.