Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bleka drömmar




bleka drömmar
fyller tysta nätter
men dagarna brinner
höst är längtan
och förundran

en frusen morgon är väntan över




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-10-09 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP