Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

viskningen


disken tittar på mej med ett hånflin

kom och ta mig om du vågar hör jag den viska

smyger tyst tillbaka till min bok




Fri vers (Fri form) av Charlotte T
Läst 98 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-10-14 11:49



Bookmark and Share


  DominiQueen VIP
Haha underbar. :-)
2023-10-22

  christian hüls VIP
igenkänning
vardagens retliga röster
och så exploderar dikten
i slow motion i och för sig
men exploderar
i form av två underbara ord
:
min bok
2023-10-18

    ej medlem längre
nä det är inte alltid det blir som det är tänkt alla gånger
2023-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Charlotte T
Charlotte T