Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritisera gärna... Men jag kan skriva bättre... :D


Olycklig kärlek

Hans hjärta värkte...
Hans hjärta värkte av kärleken till henne
Hans hjärta och själ värkte av ilskan till killen som uppvaktade henne

Hans själ och hjärta var förtvivlade och värkte...
Hans själ och hjärta verkade förtvina
för att till slut försvinna

Varje dag så försvann en liten bit utav hans hjärta och själ
vid åsynen av de två

Tills en dag så fanns inget kvar
förutom ett tomt skal
av olycklig kärlek

I form av en pojke med ett krossat och tomt hjärta




Fri vers av dikternas_miia
Läst 412 gånger
Publicerad 2006-08-17 16:18



Bookmark and Share


  mr_soft
ahh vad fint känner igen mig....
2006-09-22
  > Nästa text
< Föregående

dikternas_miia