Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sel



Livet strömmar
strida forsar
breda flöden
krokar och vindlingar
lera och bråte
klara källor
samlas mer och mer

Vattnet klarnar
djupet svindlar
nu syns botten

Långsamt saktar tiden ner
stillnar i ett sel

Sätter försiktigt ned min fot
ett sista steg





Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-10-20 11:47



Bookmark and Share


  1amDina
Finns flöde i denna!
2023-10-20

  Ulf Carlsson VIP
Fin spiralformad metafor för livets ström.
2023-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP