Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OUTSAGDA

Vissa ämnen är "tabubelagda"

Men vem talar ut det outsagda?

Rummet upptas nu av elefanten

men då vill du vara fin i kanten

Locket på och sedan bara annat

Locket på och sen har klockan stannat

Vissa ämnen är för delikata

Vidrör man dem blir ni desperata

 

LARZ GUSTAFSSON 23/10 2023

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2023-10-23 15:27



Bookmark and Share


  rostspik VIP
Man måste öppna för vädring om man inte vill att det ska lukta källare. Men vissa tycks trivas där i källarlukten.

2023-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP