Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svamplycka

Att söka efter svampar
och att skriva en dikt
är något som är
varandra rätt likt.
Du spanar under granar
för att en svamp få se
och vips så har du samtidigt
fått en ny idé.
Och innan dagens slut
har din lycka blivit gjord
du hittat några svampar
och till dikten fina ord.




Bunden vers (Rim) av Lena Staaf VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-10-26 15:54



Bookmark and Share


  La Magnólia VIP
En härlig jämförelse. Och underbart att följa med ut för att leta svamp och samtidigt finna orden till en ny fin dikt.
2023-12-14

  Anya VIP
En härlig dikt om skapandet som pågår i hjärnan medan man gör något trevligt. Härlig ton.
2023-11-07

  Susen VIP
En lekfull och inspirerande dikt. Helt underbar liknelse mellan svampplockning och diktandet.
2023-11-01

    Sefarge VIP
Jaa en sökelse-finnande skrivelse
att fritt med svamp(ofarlig
sådan) ta till sig. Och
vad vore den utan
livets fukt och
sitt eget
mycket?
;)


2023-10-27

  Sparvögat VIP
En underbar dikt ~ att fånga orden ~
i svampens land…
2023-10-27

  Marita Ohlquist VIP
Bra liknelse tycker jag
du hittade svampar och ord
och blev en lyckad dag.
2023-10-27

  Respons VIP
Leta efter svampar för att hitta ord meningar och dikter. Det är och också fynd!
2023-10-26

  BenGust VIP
Ord ploppar upp som svampar ur jorden.
Överlag är naturen ett idéskafferi.
2023-10-26

  Kungskobran VIP
Fyndig dikt, påminner lite om fiske, vad fick jag på kroken lika spännande var gång
2023-10-26

  Dennis Brinkeback VIP
Fyndigt med svamp och dikt.
Bra skrivet.
2023-10-26

  Öknens Ros VIP
Naturen är en stor inspirationskälla för det skrivna ordet.
2023-10-26

  Charlotte T
Härlig och fyndig dikt som gör mig glad i sinnet.
Tack för fin läsning och leendet som dröjer sig kvar hos mig.
2023-10-26

  Live2Dream VIP
fint slutrim
för mig är det tråkigare
jag vill ha mest av allt
när jag var ihop med bella
internettiskt i början
åt jag ett halvt kilo
choklad om dagen
avundas de som kan
bli inspirerade av mindre
2023-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Lena Staaf VIP