Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kritisera gärna... Men den är ju trots allt inte en av mina bästa! :) Inspiration av boken \"Zebraflickan\".


Ränderna formade som ärr...

Varenda rand på min kropp har en historia

Ränderna på min kropp som är formade som ärr över min kropp

Randen över min mage kommer från en person som sårade mitt hjärta
Randen under mitt ena öga kommer från tårar som spilldes över en vän
Randen på armen som räcker sig från armbågen till handleden kommer från ett sjuk själ...

Men många andra skäms för sina ränder och försöker dölja dom
De vill vara hästar fastän det inte finns hästar

Men Jag är stolt över mina ränder
Jag är stolt över att vara en zebra




Fri vers av dikternas_miia
Läst 265 gånger
Publicerad 2006-08-17 20:29



Bookmark and Share


  thyra
Erfarenheter ger ränder som man skall vara stolta över, precis som du skriver. Jag skulle tyckt att den här dikten hade varit mer lättläst med fler radbrytningar, men det är bara vad jag tycker, men jag vill i alla fall säga det. Fin och klok text.
2006-08-17
  > Nästa text
< Föregående

dikternas_miia