Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MULLER I FJÄRRAN

Krigsskådeplatsernas

muller var fjärran

långt bort från vår by

Nyfikna, ganska 

bekymmerlöst glada

såg vi dagar gry

"Dansken" med snötraktorn

Herbert med kärran

Göran på Sandören

En påse godis

fick man hos Tyra

för några korvören

 

"Ville & Valle & Viktor" på tv

Då trivdes jag till max

Och i min pojksäng läste jag "Knatten"

"Bill" och "Agaton Sax"

Visst var det stormigt

ute i världen

men det var tryggt hos oss

Jag hade annat

att göra på färden

än att som slagskämpar slåss

 

LARZ GUSTAFSSON 28/10 2023




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2023-10-28 15:39



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Så bra nedtecknat Larz.
2023-10-29

  Lottie Ålhed VIP
Verkligen fint gestaltat!!
Bokmärkes.
2023-10-28

  rostspik VIP
Bra förmedlad bild av en lugnare tid utan dessa ständiga smartphones.
2023-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP