Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skrevs sista juli


te och musik


Te och musik är min terapi
Jag måste göra något
Te och musik
Kanske jag kan somna sen
Du anar inte vad du gör med mig
Du anar inte

Te och musik och jag kan gräma mig
Te och musik och jag kan klandra dig lite till
Inte för att du inte förtjänar det
Du som var min kärlek
Och du som sårade mig så djupt
Och vem fan är dummast
Du eller jag?

Vem fan är jag att klaga
Vem är jag att peka finger
Den som ger sig in i leken får leken tåla
Och jag kastade mig ini dansen
Jag gick in i det med öppna ögon
Förblindad av kärlek
Dumt, men sant
Och här sitter jag nu
Te och musik, vilken jävla terapi

Nej vem är jag att klaga
Fan jag skulle ju göra om det igen om jag fick chansen
Eller?
Är jag för rädd
Är jag lite för skadad
Eller är det så att det inte är över för mig ännu
Fast att du har lyckats att gå vidare
Är det så?
Musik och te, det är vad jag behöver

Så du lever ett nytt liv
Du lever där med en ny man
Och du skiner så lycklig
Och jag håller god min
Jag håller masken
Och varför?
För din skull
Eller vill jag visa mig duktig för dig
Är jag rädd för att visa mig svag för dig igen
Är det så?
Kanske lite mer te och musik kan bringa klarhet i röran
Vad tror du?
Musik och te?




Fri vers av PPQ
Läst 515 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-08-17 22:26



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Det tror jag är bra!
När allt blir för mycket!
2022-11-26
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ