Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Underbart att lysa upp andras liv! Kritisera texten gärna. Ps. Är inte en av mina bästa..:) Ds.


\"Du är bra!\"


\"Du är väldigt Duktig!\"
\"Du är Underbar!\"
\"Du är min Ängel!\"
\"Du är Bäst!\"
\"Bravo!\"
\"Du är Fantatisk!\"
\"Du är Otrolig!\"

Glädjen lyser igenom deras ansikten.
Stoltheten...

En mening räcker
Och den lyser upp deras dag

Glädjen smittar mig.

Jag ger och ger

För att tillbaka så får jag en liten skvätt av parfymen
som de får på sig...

När jag förgyller andras dag så förgyller den min dag också...

Livet är Orättvist men jag försöker göra det Rättvist så gott jag kan...




Övriga genrer av dikternas_miia
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-08-18 00:28



Bookmark and Share


  The Third Poet
Wow, helt plötsligt får jag samma känsla om att jag tror jag känner dig med.. Mystiskt vackert skrivet :)
2006-09-16

  Howlit
mmm... men är det inte så att verket tillhör inte diktaren utan betraktaren... och genom deras glädje få vi vår belöning...

DET är rättvist... tycker jag...

Var lycklig att du fått gåvan att förmedla känslor så att andra kan spegla sej i dom....

Fin text... och ärlig...
2006-08-18
  > Nästa text
< Föregående

dikternas_miia