Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Metanomics


My poems are not manuals,
not even remedies,
nor cause for concern

I'm Dr. Disassemblage

I disjoin anything joint

My poems are broken mirrors,
some of them covered,
some covert




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 60 gånger
Publicerad 2023-11-08 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP