Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillhörande djupmossen

Molnviskaren
sjunger i moll

Vars tårar i
pölar ansamlas

Ord för ord
stramar det om

I skogen vandra
lätt djupmossen






Fri vers av Lilla vän
Läst 129 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-11-10 00:57



Bookmark and Share


  Leo Lo VIP
Dina ord träffar mig
som en skön silverpil
rakt i hjärtat

Tack för nobel poesi

Vänligen Lena
2023-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Lilla vän
Lilla vän