Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

10 november


Det är den tionde november

Kroppen är på god väg mot 75

Alla nya dagar;
idag den just nu sex och en halv timme långa dags dato,
börjar upplevas allt mer osannolika,
som extratilldelningar

och min – innan den uppstod -
osannolika samvaro med Anna i Norrbotten,
på en gård med hästar på vildmarkens gräns,
känns som en overklig ynnest
dit nattågen går över myrarna

Det är den tionde november,
katten ropar på mig nerifrån trappan,
och en kommande dag, vars namn jag inte känner,
blir detta livs ytterdörr,
som jag ska kastas ut genom
som en katt som ska kräkas




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 47 gånger
Publicerad 2023-11-10 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP