Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

maran rider

 

hon kommer om natten

lägrar mig

med sig

 

jag vaknar om och om igen

av det hon ger mig

 

gråter i sömnen

vrider mig

 

öm i hela kroppen

när hon går 

 

ännu mera trött

efter sömn

 

 




Fri vers av Helene Månsson
Läst 217 gånger
Publicerad 2006-08-18 08:22



Bookmark and Share


  Howlit
Usch då... du verkar ha haft en jävlig natt...

Ta en tupplur nu när maran sover, hon måste ju vara trött efter det passet.

En go natt kram från mej....
2006-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma