Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt du gav mig

Du gav mig minnen jag aldrig kommer kunna radera

Du visade mig känslor jag inte visste jag kunde känna.

Du visade mig att all fint går att bränna.

Med dig kändes all som stjärnorna i himlen, oandligt.

Med minnen fyllda av dig börjar all bli kämpigt.

Sà fort ditt namn når mina öron blir allt for känsligt.

I mörkret kliver du fram i tankarna.

I mörkret, där ingen kan se vad du gör med mig.

I mörkret, dar ingen kommer veta hur världen faller samman runt omkring mig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Charlize Gavalino
Läst 92 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-11-16 03:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Charlize Gavalino