Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


THE WORLDS BIGGEST KONCENTRATIONSCAMP

När människan skapade världen
fanns ännu inga lagar
så människan gjorde som hon ville
och slog ihjäl alla som kom i hennes
väg medan världen blev till det största
koncentrationslägret för människor.

Kriminalitet har blivit så vanligt i
världen att den blivit en norm
där även polisen ser upp till kriminella
aktörer men ner på dom hederliga
som försöker leva på marginalen,
och om någon stjäl en brödbit blir det
storm i en tekopp,
medan den som stjäl en hel kontinent
betraktas som upptäcktsresande
för ska någon stjäla ska det vara stort.

*









Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 79 gånger
Publicerad 2023-11-23 07:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP