Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text En gång var jag någon. Av Nina Nightwish. Några ord har lagts till, som för att passa metern. (Om du bara kan få ett slut men ingen synlig början, vad önskar du dig väl då)


Kommentar på en text (2802) mest bara ord





Ömheten ges plats
där inget minnespalats
väl skymtas kan,

sökes just där
var möjlig förälskad
man... Önskningen i

sagans som välkomna
riken, slutar kanske
i vägar utan

sångens där diken...
...önska går ju.
Går önskningen in?




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 25 gånger
Publicerad 2024-05-03 23:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP