Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stor sak nr 376 (Värre än så här blir det)


Från min position
i ett av rummen på övervåningen,
är det inte helt lätt
att avgöra
om det är Ram Narayans sarangi
eller kattens hoande
inför en kräkning
jag hör

Utomhus
blästrar kornsnön Sverige
i vindbyarna

Hjärtat
står på tradig tomgång
strax under medvetandet,
möjliggörande ”eftertankens kranka blekhet”
ännu en tidsenhet

Jag tejpar hälarna
och tänker mig för

På ICA Råneå
ligger en skidmask
och väntar på ett ansikte
över helgen

Värre än så här blir det

Från min position
på övervåningen
är det svårt att avgöra
om det är kattens hoande
inför en kräkning
eller Ram Narayans sarangi
jag hör




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 29 gånger
Publicerad 2023-12-01 10:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP