Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PÅ NYTT!

Alltmer ser dagar ut grått
hoppas  julen ser ut rosa på nytt
Älskar rosa liv som har gått
Må de  vara rosa på nytt




Bunden vers (Rim) av MALVAA
Läst 101 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-05 14:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA