Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lucka 6


gulstänk hit och dit
julvernissage längst stigen
fyrbent graffiti


Anya




Bunden vers (Haiku) av Anya VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2023-12-06 08:22



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Härlig Haiku som får mina mungipor att peka uppåt! Bra!
2023-12-07

  Eva Helene VIP
Med humor och elegans i en välskriven haiku.
2023-12-06

  Emanuel Sigridsson VIP
Utan tvekan är hunden inspirerad av Andy Warhol. Warhol brukade kissa fram konstverk.
2023-12-06

    Lena Staaf VIP
Roligt skrivet med konstnärlig blick!
2023-12-06

  Sparvögat VIP
De kan måla likt Van Gogh ~
våra fyrbenta vänner…
2023-12-06

  Marita Ohlquist VIP
En härlig Haiku om hunden som är ute på promenad.
2023-12-06

  Kajan VIP
..en abstrakt expressionist ?
2023-12-06

  Kajan VIP
Nyfikenheten väcks till liv i denna roande vinterhaiku; man undrar .. och ser en ..

2023-12-06

  Eva Langrath VIP
Målande haiku
2023-12-06

  Solstrale VIP
Den var rolig och kanske Monet har varit i farten! ;)
2023-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Anya
Anya VIP