Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötte en vän

Mötte en vän från länge sen
och tiden tog ett tigersprång
allt nu blev till då
däremellan ingenting
så lätt flöt orden och tanken
en blandning av glädje och vemod




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 83 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-09 16:52



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Ett kärt möte såvitt jag förstår.
2023-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP