Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill du läsa mer av Eva Langrath finns hon här: https://www.poeter.se/Medlem?writerId=24299


lucka 10


Yrsnön landar som
stjärnor på glasögonen
saknar torkarblad


Eva Langrath




Bunden vers (Haiku) av Anya VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-12-10 07:29



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Lite kul, när snön yr .. känner så väl igen känslan/tanken .
2023-12-12

  Anya VIP
Snygg liknelse av yrsnön. Vändningen i sista raden så finurlig, med humor.
2023-12-10

    Lena Staaf VIP
Poetiskt och humoristiskt!
2023-12-10

  Eva Helene VIP
Ja visst, så på pricken! Hade själv behövt dessa härom dagen, försökte hjälpligt torka av medelst min halsduk.
2023-12-10

  Solstrale VIP
Perfektion … detta önskar man torkarblad till glasögonen! Det vore nått! Kul och en perfekt bild i ord!
2023-12-10

  Sparvögat VIP
Så vackert, humoristiskt tecknat…
Ja torkarblad behövs när snön yr!
2023-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Anya
Anya VIP