Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill ni läsa mer av Fredrik P. finns han här: https://www.poeter.se/Medlem?writerId=6181


lucka 11



Ljusterapi på
psyket – alternativet
till vintermörkret


Fredrik P.




Bunden vers (Haiku) av Anya VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2023-12-11 07:36



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Mänskliga beteenden brukar kallas senryu
men numera flyter allt liksom ihop.

Denna tog. Psykisk ohälsa är ett gissel.
2023-12-12

  Kajan VIP
Drastisk; men bister verklighet för en del .
2023-12-12

  Anya VIP
Funderar på om detta är en haiku eller senryu? En annorlunda infallsvinkel med ack så viktig. Många som kämpar med mörkret nu.
2023-12-11

  Sparvögat VIP
Så att hjälpen finns ~ för alla själar…
2023-12-11

    Lena Staaf VIP
Ja -så slipper man vara ett rov för mörkret.
2023-12-11

  Kungskobran VIP
Ljusterapi
det skiter jag i
kärlek vill jag ha
det är det enda som är bra
2023-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Anya
Anya VIP