Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lucka 12



aroniabär
dansar till snöfallets rytm
svart boogie woogie


Anya




Bunden vers (Haiku) av Anya VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2023-12-12 07:31



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Oj, vilken härlig text! Mumsar och svänger i takt.
2023-12-14

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Får bilder!!!
2023-12-14

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin haiku! Får bilder??
2023-12-14

  Monika A Mirsch VIP
Jag njuter
'för fulla muggar'!
Tack!!!
2023-12-12

  Sparvögat VIP
En skön dans tecknas ~
i musikaliska toner…
2023-12-12

  Eva Helene VIP
Vilken sinnlig och skön haiku!
2023-12-12

    Sefarge VIP
Lycklig den som kan
få smaka på goda
Aroniabär även
utanför lucka
nr.12?
;)

2023-12-12

  Kajan VIP
Musikalisk och målande; och nyttiga bär på det : )
2023-12-12

  Eva Langrath VIP
En haiku med härlig twist. Ser bilden framför mig.
2023-12-12

  Kungskobran VIP
Boggie woggie a la Charlie Norman det var grejer det. Jag brukade lira boggie woggie förr i världen men vänsterhanden ,den viktigaste, hänger inte riktigt med och förmår inte att greppa över två oktaver längre
2023-12-12

  TrollTörnTrappan VIP
Sådan musik smakar riktigt gott! Klingande flingor i pianot...
2023-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Anya
Anya VIP