Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fog för


6:00 – 9:30 är mitt observatorium,
min Zensittning,
min trampolin, min avfyrningsramp,
min rymdbas, mitt öga i skyn,
min återkomst,
min gåva outsäglighet,
min tanke, hovrande,
och min pennas flykt över vita pappersvidder,
sanningens viktlösa välde, obrukbart,
och mitt förvånade godtagande av dödlighet
och fullgörande av levandet,
i balanserad polaritet & restskratt

Tystnaden är min hörcentral,
kroppen ett ”found object”, ett ”ready-made”,
evolutionens ”l'art pour l'art”,
ett solitt ”fog för”
i vilket jag tackar och säger emot,
och försvårar fosterlandet




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 24 gånger
Publicerad 2023-12-14 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP