Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aldrig


Sirkka och jag lånade en bil
av en av mina Jehovas Vittnensvänner
vid påsk 1985

När vi sakta gled förbi min brors familjs hus
på Floragatan i Oxelösund,
och såg dem sitta därinne runt bordet,
sa Sirkka att hon hoppades
att vi aldrig skulle sitta under kristallkronorna
på påskmiddag och utbyta artigheter,

och nu är hon död




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 21 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2023-12-14 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP