Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Laddade med brakskitar


Verkligheten
är så tjock
att man kan ta på den

Hålet efter varje död
fylls direkt
av inforsande tid

Turordningen bryts ibland,
men i huvudsak håller den

Inte många från 1700-talet
är verksamma nu

Men till de som hävdar
att ingen snöflinga är en annan lik,
säger jag: ”Har ni jämfört alla?”

Likväl är döden en lövsång
och en brådstört,
lurar till sig
och spar ingen möda,
niger i Negev,
spelar gängkrimkula i Kalmar
- medan tomheten äskar och vederfars,
och fetarslade troglodyter firar jul i Niemiholm,
laddade med brakskitar




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2023-12-23 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP