Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack för oss och God Jul!


lucka 24


Haiku 21.12-16

Snön borta i skog
lingon finns på riset
och i sillburken

Gunnel Eriksson



Kristaller av frost
himlen har landat på sjön
med sitt stjärnströssel

Eva Helene



Julkatter

Morrhåren skälver
fågelbordets julmiddag
vi får bara burkmat.

Lena Staaf



En grind öppnas
i ett snöspritsat staket
köldröken lodrät

Eva Langrath



Vinternaturens
svartvita bild är som en
målarbok för barn

Fredrik P.



snötäckta stigar
inga avslöjande spår
djuren julfirar

Anya




Bunden vers (Haiku) av Anya VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2023-12-24 07:37



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Tack för kul idé och genomförande som satte fart på hjärncellerna.
2023-12-26

  Susen VIP
Inspirerande. Fina haiku texter
2023-12-26

  Kajan VIP
Tack för många finfina haiku texter, även denna avslutande sextett . Hoppas på nya till nästa jul .
2023-12-26

  Gunnel Eriksson VIP
Tack för kul idé och
fint genomförande.
Inspirerande för latmasken.
2023-12-26

    Birgersdotter VIP
Jättekul ide-kul att läsa- hoppas på fortsättning nästa år
2023-12-26

    Lena Staaf VIP
Fina haiku! Tack Anya för arbetet med denna julkalender.
2023-12-24

  Sparvögat VIP
Underbara haikun som tecknar
julens vintertid ~ så fina…
2023-12-24

  Kungskobran VIP
Fantastiska Jul Haikun , tack
2023-12-24

  TrollTörnTrappan VIP
Sagolikt bra avslutning(ar)!
2023-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Anya
Anya VIP