Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tanken & möjligheten


Annas mamma och syster
är hennes enda uthärdliga släktingar

På samma sätt som tanken på självmord
kan hålla en vid liv,
kan möjligheten att lämna Anna
kanske hålla mig kvar ett tag till (?)




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 17 gånger
Publicerad 2023-12-24 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP