Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Thoughts & Possibility


Anna's mother & sister
are her only bearable relatives

Just like the thought of suicide
can keep one alive,
the possibility of leaving Anna
might keep me here a while longer (?)




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-12-24 20:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
who´s anna?

farligt som fan att tolka verk och konst som om man vet var de kommer ifrån.
2023-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP