Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro aldrig på fingertoppar!


Hårstråna
gnager sig ut
i samfälld förtvivlan

Fingernaglarnas sång
ylar
i frekvenser så höga
att vi inte hör dem
utan fladdermuslyssnare

Tånaglarna utsöndrar ohörbara infraljud

Knänas knakande
imiterar urskogstallars stormfall;
andedragen genom luftrören stormen

Tankarna,
- som ekon av tungt artilleri -
eggar köttet till galenskap
och självrannsakan

Tro aldrig på fingertoppar!

(Åren upprepar sina lögner,
årstidsvis;
troppar av)




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 24 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-12-27 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP