Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vi två unika klokuggla


trots vi ändå ganska lika
hur går då denna ekvation ihop
från början var jag sovande
men din resa väckte mig
det finns skurkar som klär sig
i begagnade kläder
andra lånar som nope slang
ord som många använder

då jag ser en del namn blir igår idag
kutym lånekorten skäms inte
2017 kom du tillbaka klurade ut
en magiskt nyckel
som enbart blev till gyckel
och en person du trodde gott om
trampade dig fick återfall
såg ditt finger repeterade över sidan
insåg något var riktigt jävla fel
så många kretslopp till vad då
struntar i eder
ägnar mig åt det hälsosamma

ha en bra dag älskade uggla<3






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 51 gånger
Publicerad 2023-12-29 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP