Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De medelmåttigt groteska


Ormsalvan hettar välkommet
över höger obliker

Jag späntar av
sentimentalitet
och trött traditionalism
från umgänget på Poetbay;
sjunger vassa uddar
och skär
av stål
över självklem och hävelser
i det internationella orerandet,
uttröttad på förmätenhet
och dilettantism;
reserverar min uppmärksamhet
för de utsökta;
avvärjer de medelmåttigt groteska




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 57 gånger
Publicerad 2023-12-31 11:42



Bookmark and Share


    Tidsljus_Timelight
Eller den groteskt medelmåttige.
2023-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP