Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lösryckta strofer

.
.
få ana och småningom inse
som annars andliga väsen
men utan heller dito
religion o hierarkisk sekt

man håller som hemligt
vad annars många anat
hur anden försöker hållas
på ständig och vilsen flykt

till varje pris och kostnad
nyfria folk är nyliga hot
som snart behöver stoppas
eller påtvingas kemisk bot
#nyofria anbelangar ovisst

tänk att mannen förr friade
som tagen hon ur en håla
de nyfängslande tåga
sedan obefriade hittat ut
i sanningens senaste minut




Fri vers (Fri form) av ordpåväg
Läst 70 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-01-03 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ordpåväg
ordpåväg