Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

till ceasars minne

.
.
systemets härskare mördade
i tidens tidiga linda
ceasar med 17 knivhugg

sammansvuren grupp med avsikt
förvalta för egen räkning
civilsationers brister och svaghet

vad än för hot som uppstå
stå enade driva till spets
vad än för hot kan uppstå

de skapar kaos och konflikt
som förvirrar världens folk
dock har spelet nått nära slut

för vad de avser göra splittrar
alla ovetande undre led
gör gruppen ytterligt svag
att de stå inför egen kollaps




Fri vers (Fri form) av ordpåväg
Läst 61 gånger
Publicerad 2024-01-07 09:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ordpåväg
ordpåväg